Քիմիական գիտելիքները մասսաներին: (Մեթոդական նյութեր գրադարանների համար) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարանի գրադարանագիտական մեթոդական բաժին, 1958)
Քիմիական գիտելիքների հանրահռչակումը գրադարաններում
Կազմ.՝ Գ.Գ. Մկրտչյան ; Խմբ.՝ Լ.Վ. Գյուլբուդաղյան ; Տեխ. խմբ.՝ Հ. Մանվելյան . - Երևան , 1958- 11 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն