Радиологические методы исследования неотложной абдоминальной хирургии-оптимизация диагностического процесса / Ռադիոլոգիական հետազոտման մեթոդները անհետաձգելի աբդոմինալ վիրաբուժության մեջ-ախտորոշիչ ընթացքի օպտիմիզացիա - Խոնդկարյան, Կարինե Վալերիի / Khondkaryan Karine (ՀՀ ԱՆ Ս. Ք. Ավդալբեկյանի անվան առողջապահության ազգային ինստիտուտ, 2008)
Травма живота и острые хирургические заболевания органов брюшной полости занимают особое место среди хирургических заболеваний / Անհետաձգելի աբդոմինալ վիրաբուժության մեջ սուր վիրաբուժական հիվանդությունների ախտորոշումը և բուժումը շարունակում է մնալ վիրաբուժության արդիական պրոբլեմներից մեկը, ինչը դրդում է փնտրել տակտիկական նոր եղանակներ և առավել մատչելի ուղիներ
ԺԴ.00.11 «Բժշկական ռադիոլոգիա» և ԺԴ.00.17 «Հանրային առողջություն և առողջապահության կազմակերպում» մասնագիտություններով բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԱՆ ակադեմիկոս Ս. Ք. Ավդալբեկյանի անվան ԱԱԻ գիտական խորհրդի նիստում ; Գիտական ղեկավարներ՝ Գ. Հ. Խաչատրյան, Ա. Մ. Մինասյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Մ. Համբարձումյան, Ս. Ս. Ամիրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Միքայելյան վիրաբուժության ինստիտուտ» ՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences