Նոր գրքեր օտար լեզուներով: (Ինֆորմացիոն ցանկ)=Новые книги на иностранных языках= New books in foreign languages - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի արտասահմանյան գրականության բաժին, 1981)
Օտար լեզուներով նոր գրքերի մատենագիտական ցանկ
Թողարկման պատ.՝ Լ. Հովհաննիսյան, Ա. Կարապետյան.- Երևան, 1981.- թ.11.- Նոյեմբեր.-18 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն