Количественная качественная оценка мясной продуктивности молодняка разных генотипов скота / Տավարի տարբեր գենոտիպերի մատղաշի մսային մթերատվության քանակական և որակական գնահատումը - Գալստյան, Սուսաննա Ֆրեդիկի / Galstyan Susanna (Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, 2006)
Актуальной задачей скотоводов республики является коренное улучшение всех сторон организации и ведения скотоводства во всех районах республики / Հայաստանի Հանրապետության ֆերմերային տնտեսություններում տավարի մսի արտադրության կազմակերպումը հրատապ խնդիր Է, իսկ նրա գիտական ուսումնասիրությունները արդիական
Զ.02.01 «Գյուղատնտեսական կենդանիների բուծում, սելեկցիա և վերարտադրություն» մասնագիտությամբ գյուղատնտեսական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանում (ՀՊԱՀ) ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Հ. Գիլոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Հովհաննիսյան, Ռ. Թ. Սարգսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳՆ «Անասնաբուծության և անասնաբուժության գիտական կենտրոն» ՊՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Գյուղատնտեսական գիտություններ / Agriculture