Оценка структурно-функционального состояния маргинальной десны опорных зубов при несъёмном протезировании дефектов зубного ряда / Ատամնաշարի դեֆեկտների անշարժ պրոթեզավորման դեպքում հենակետային ատամների եզրային լնդի կառուցվածքաֆունկցիոնալ վիճակի գնահատումը / Evaluation of the support teeth marginal gum morphofunctional condition in the denture defects non-removable prosthesis - Ներսիսյան, Իգնատ Արմենի / Nersisyan Ignat (Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2016)
Актуальной проблемой ортопедической стоматологии является восстановление функции жевания при частичной или полной адентии (Будыпина С.М., Дечтярев В.П., 2001; 37. Капитонова Ю.М., 2002; Трезубов В.Н., Щербаков А.С. Мишнёв Л.М., 2005) / Ատենախոսական աշխատանքը հիմնված է ստոմատոլոգիական օգնությանը դիմող 114 հիվանդների հետազոտման և բուժման արդյունքների վրա / The dissertation is based on examination with screening and treatment of 114 patients applied for the stomatological assistance
ԺԴ.00.12 «Ստոմատոլգիա» մասնագիտությամբ բժշկական գIտությունների թեկնածուի աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Կ. Եսայան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Գ. Տատինցյան, Մ. Յ. Թունյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝«Արմենիա» հանրապետական բժշկական կենտրոն ; Ատենախոսություն՝ 106 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences