Նոր գրքեր: Հասարակական-քաղաքական գիտություններ: Բանասիրական գիտություններ: Գրականագիտություն: Լեզվաբանություն: Պատմություն: Պատմական գիտություններ: Աշխարհագրություն: Հնագիտություն: Ազգագրություն: Ինֆորմացիոն ցանկ = Новые книги. Обшественно-политические науки. Филологические науки. Языкознание. Литературоведение. История. Исторические науки. География. Археология.Этнография. Информационный указатель - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիոն-մատենագիտական բաժին, 1975)
Նոր գրքերի ցանկ՝ հասարակական-քաղաքական, լեզվաբանության, գրականագիտության, պատմության, պատմագրության և աշխարհագրության վերաբերյալ
Կազմ.՝ Հ. Նազինյան. - Երևան, 1975. - թ.9. -16 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն