О факторизации мероморфных матриц-функций / Մերոմորֆ մատրից-ֆունկցիաների ֆակտորիզացիայի մասին - Ամիրջանյան, Հրաչյա Աշոտի / Amirjanyan Hrachya (Երևանի պետական համալսարան, 2008)
В теории краевых задач аналитических функций возникает необходимость представления матрицы-функции G (порядка (nxn)) определенной на некотором замкнутом спрямляемом контуре Г / Կամայական g ռացիոնալ ֆունկցիայի համար բերված է սխեմա,որի միջոցով gG մատրից-ֆունկցիայի ինդեքսային ֆակտորիզացիան վերականգնվում է G մատրից-ֆունկցիայի ինդեքսային ֆակտորիզացիայի միջոցով
Ա.01.02 «Դիֆերենցիալ հավասարումներ» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Ռուս-հայկական (Սլավոնական) պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Քամալյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ա. Գրիգորյան, Մ. Ի. Կարախանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ մաթեմատիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 15 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics