Հայաստանի Հանրապետության զբոսաշրջության ոլորտում ինովացիոն գործունեության կառավարման հիմնախնդիրները / Innovation management issues in the tourism sector of the Republic of Armenia - Ոսկանյան, Անահիտ Զարզանդի / Voskanyan Anahit (Եվրոպական տարածաշրջանային ակադեմիա, 2014)
Զբոսաշրջության ոլորտը աշխարհի ամենախոշոր և մրցունակ ծառայություններ մատուցող ոլորտներից է / Диссертация посвящена основным проблемам управления инновационной деятельностью туризма в PA / The dissertation is dedicated to the innovation management issues in the tourism sector of the Republic of Armenia
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Եվրոպական տարածաշրջանային ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Գ. Մանասյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ս. Մելքումյան, Ա. Ռ. Մարտիրոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics