Գրադարանը ընթերցողին: ՍՄԿԿ 26-րդ համագումարի որոշումների պրոպագանդան գր-րաններում: (Մեթոդական նյութեր գրադարանավարների համար) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1982)
Մեթոդական նյութեր գրադարանավարների համար
Խմբ.՝ Հ. Հ. Սիլվանյան. - Երևան, 1982. - 54 էջ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն