Գյուղատնտեսական արտադրության տնտեսական արդյունավետության բարձրացման հիմնախնդիրներն ու դրանց լուծման ուղիները ՀՀ Արարատի մարզի գյուղացիական տնտեսություններում / The problems of increasing the agricultural production economic efficiency and the ways of their solution in peasant farms of Ararat marz RA - Մատինյան, Ալվարդ Գարեգինի / Matinyan Alvard (Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2015)
Երկրի սոցիալ-տնտեսական զարգացման հիմնական նպատակը բնակչության կենսամակարդակի շարունակական աճի և բարեկեցության բարձրացման համար բարենպաստ պայմանների ապահովումն է / Сельское хозяйство важнейшая отрасль материального производства / Agriculture is the most important branch of material production
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Ա. Մարգարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ս. Ավետիսյան, Մ. Ա. Դանիելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics