Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ)= Новые книги: Техника - (:unkn) unknown (ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի տեղեկատու-ինֆորմացիայի բաժին, 1989)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Сост.: Н.Т. Аветян.- Ереван, 1989.- №11-12. -Ноябрь-Декабрь .-22 c. ; 21 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն