Ներդրումային ռիսկերի կառավարման արդյունավետության գնահատումը ՀՀ գյուղատնտեսությունում - Առաքելյան, Նառա Սամվելի / Araqelyan Nara (ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ, 2006)
Հետազոտության օբյեկտը՝ ՀՀ գյուղատնտեսական արտադրությունն է, իսկ առարկան՝ ներդրումային ռիսկերի քանակական գնահատման մեթոդը և նրա գործնական կիրառման առանձնահատկությունները ՀՀ գյուղատնտեսությունում / Диссертационная работа посвящена вопросам исследования и количественной оценки инвестиционных рисков в сельском хозяйстве РА
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Թ. Ա. Նալչաջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Բ. Հ․ Շախնազարյան, Ն. Ա. Բեկնազարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics