Կտոր մը անկախություն - Մանուկյան, Արթուր / Manukyan Arthur (My University, 2016)
Պաստառը ներկայացնում է Հայաստանի Հանրապետության 25 տարիների անկախությունը։ Ազատությունն ու անկախությունը պաշտպանության կարիք ունեն ոչ միայն արտաքին սպառնալիքներից։ Պաստառում սավառնող աղավնին խորհրդանշում է մի կտոր խաղաղությունը որ ձեռք է բերվել դաժան հակամարտություններից հետո։
[Նկարիչ՝ Արթուր Մանուկյան]. - Առանց տեղի ։ Առանց հրատարակչության, [2016]. - 1 թերթ։ գուն. նկ. ; 80x56 սմ
Keywords: Հայկական գրաֆիկա / Armenian graphics; Քաղաքական պաստառ / Political placards