Ազգային գրադարանային շաբաթ։ Ապրիլի 15-22, 2019 - (:unkn) unknown (ՀԳԱ ; Հայաստանի Մշակույթի նախարարություն, 2019)
Ազդագիրը ներկայացնում է 2019 թ. ԱԳՇ օրերը և կարգախոսը։ Ավանդաբար նշվող Ազգային գրադարանային շաբաթն այս տարի նվիրված է մեծանուն բանաստեղծ Հովհանես Թումանյանի և հայկական ազգային կոմպոզիտորական դպրոցի հիմնադիր Կոմիտասի 150 ամյակներին։ Գրադարաններում այս օրերին կանցկացվեն հանդիպումներ, գրքերի քննարկումներ և շնորհանդեսներ, մշակութային այս կարևոր տարեդարձներին նվիրված միջոցառումներ, պոեզիայի ժամեր, ցուցահանդեսներ, կոմիտասյան երաժշտության ունկնդրումներ, մասնագիտական շրջայցեր դեպի հայաստանյան գրադարաններ, գրքերի նվիրատվություններ և այլն
Հովհաննես Թումանյան / Կոմիտաս 150
Երևան ։ Առանց հրատարակչության, 2019. - 1 թերթ ։ գուն. նկ.։
Keywords: Հայաստանի ազգային գրադարան / National Library of Armenia; Ազգային գրադարանային շաբաթ-Ազդագրեր / National Library Week-Posters