Հայ բառարանագրությունը 18-րդ դարում - Պողոսյան, Ալբերտ ժորժի / Poghosyan Albert (ՀՀ ԳԱԱ Հր. Աճառյանի անվան լեզվաբանության ինստիտուտ, 2002)
Հայ բառարանագրությունը դարերի պատմություն ունի / До XVII века армянская лексикография находилась на стадии формирования
Ժ.02.01 «Հայոց լեզու» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2002 : Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Հր.Աճառյանի անվան լեզվաբանության ինստիտուտի գիտական խորհրդում : Գիտական ղեկավար՝ Է. Բ. Աղայան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Տ. Մ. Ավետիսյան, Ն. Գ. Հովհաննիսյան : Առաջատար կազմակերպություն՝ Գյումրիի Մ. Նալբանդյանի անվան պետական մանկավարժական ինստիտւտ : Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Գրականագիտություն / Literary studies