Հարկային ծառայության մարմինների և հարկ վճարողների իրավասուբյեկտության հիմնախնդիրները / The problems of legal personality of tax service bodies and tax payers - Գրիգորյան, Թամարա Զավենի / Grigoryan Tamara (Հայ-ռուսական համալսարան, 2020)
Թեմայի հետազոտման արդիականությունը պայմանավորված է հարկային ծառայության մարմինների և հարկ վճարողների իրավասուբյեկտության, հարկային իրավունքի սուբյեկտների իրավական կարգավիճակի որոշարկման, ինչպես նաև հարկային բարեփոխումների համատեքստում առկա գիտագործնական կարևորագույն խնդիրների լուսաբանման անհրաժեշտությամբ / Диссертация посвящена проблемам правосубъектности органов налоговой службы и налогоплательщиков / The topic of the dissertation is devoted to the legal personality problems of tax service bodies and taxpayers
ԺԲ.00.02 «Հանրային իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2020 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ պետական կառավարման ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Գ. Պետրոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Բ. Դանիելյան, Ռ. Գ. Խանդանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ոստիկանության կրթահամալիր ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law