Բանկային գործունեության տնտեսական կարգավորման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում / The issues of economic regulation of banking in RA - Խաչատրյան, Էդգար Ռադիկի / Khachatryan Edgar (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2015)
Գլոբալացման ներկա փուլն ընդունված է համարել տնտեսության պետական կարգավորման ուժեղացման շրջան, որն ուղեկցվում է տնտեսության բոլոր ճյուղերի նկատմամբ պետական միջամտության մակարդակի մեծացմամբ / 20-ый век считается периодом укрепления государственного регулирования экономики, что сопровождается повышением государственного вмешательства во все сферы экономики, включая финансовую / The 20th century is considered to be a period of strengthening of state regulation of economy, which is accompanied by increasing government intervention to all economic sectors, including financial
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Լ. Ասլանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Թավադյան, Գ. Ն. Արևշատյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-Ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics