Հիշարժան տարեթվեր 1984: Հուլիս, օգոստոս, սեպտեմբեր =Памятные даты - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի հրատարակչական բաժին, 1984)
Անդրադառնում է 1984 թվականի հուլիս, օգոստոս, սեպտեմբեր ամիսների հոբելյանական տարելիցներին
Կազմ.՝ Թ. Գաբրիելյան, Ն. Դանիելյան, Ս. Մակարյան, Ա. Մարության, Ա. Վարդանյան; Խմբ.՝ Ա. Թիրաբյան.-Հրատարակության 35-րդ տարի .- Երևան, 1984.- թ. 3.-168 էջ: նկ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն