Հիշարժան տարեթվերի օրացույց: 1948, Հոկտեմբերի 13 - Ոսկերչյան Ա. (ՀՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական հանրային գրադարան, 1948)
Անդրադարձ Ստեփան Շահումյանի ծննդյան 70-ամյակի (1878-1948) հոբելյանական տարելիցին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Խմբ.՝ Ա. Բաբախանյան.-Երևան, 1948. -Հոկտեմբերի 13.- 1 ծալվ. թ., դիմանկ. ; 25 սմ.: Սյունակագիր
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն