Զգույշ, ալկոհոլ է: (Հանձնարական մատենագիտական ցանկ) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի երկրագիտական և հանձնարարական մատենագիտության բաժին, 1986)
Հարբեցողության և ալկոհոլամոլության վերաբերյալ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Մ.Հ. Բաբայան , Հ.Հ. Թոքաթյան ; Խմբ.՝ Վ.Հ. Հովհաննիսյան. - Երևան, 1986. - 90 էջ ;20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն