Առևտրային բանկերի գործունեության տնտեսական կարգավորման արդի հիսնախնդիրները (ՀՀ օրինակով) / The issues of economic regulation in commercial banks activities (in the example of RA) - Սուքիասյան, Սերգեյ Սպարտակի / Suqiasyan Sergey (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2012)
Տնտեսության առաջընթաց զարգացումը խարսխվում է շուկայական հարաբերությունների արդյունավետ գործառման վրա, և այս պայմաններում գործող ցանկացած տնտեսության կարևորագույն կառույցներից է բանկային համակարգը / Главной целью диссертационной работы является исследование и выявление проблем действующего комплекса экономического регулирования коммерческих банков в РА / The main target of dissertation is the investigation and detection of acting complex issues in economic regulation of commercial banks In RA
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական խորհրդատու՝ Յ. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Բ. Բոստանջյան, Ա. Հ. Բայադյան, Ա.. Դարբինյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 45 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics