Изучение in vitro и in vivo влияния миллиметровых волн на некоторые биосистемы / Միլիմետրային ալիքների in vitro և in vivo ներգործության ուսումնասիրությունը որոշ կենսահամակարգերի վրա / The investigation of in vitro and in vivo effect of millimeter waves on some biosystems - Շահինյան, Մարիամ Աշոտի / Shahinyan Mariam (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2012)
Многие физические факторы окружающей среды, в том числе электромагнитное излучение играют важную роль в процессах жизнедеятельности живых организмов / Աշխատանքում ուսումնասիրվել է միլիմետրային տիրույթի էլեկտրամագնիսական ալիքների ազդեցությունը կազմավորման տարբեր մակարդակում և տարբեր վիճակում գտնվող կենսահամակարգերի վրա / The effect of electromagnetic waves of millimeter interval on biosystems being in different levels of organization and different states has been investigated in this work
Գ.00.02 «Կենսաֆիզիկա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում՝ Գիտական ղեկավար՝ Պ. Հ. Վարդեանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Ռ. Վարդապետյան, Վ. Պ. Քալանթարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԱՆ ճառագայթային բժշկության և այրվածքների գիտական կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology