Նոր գրքեր: Հայաստան: (Ինֆորմացիոն ցանկ) = Новые книги: Арменика: (Информационный указатель) - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիոն մատենագիտական բաժին, 1976)
Նոր գրքերի ցանկ՝ Հայաստանի և հայ ժողովրդի պատմության, բնության, աշխարհազրության, հասարակական-քաղաքական կյանքի, հայ լեզվաբանության, գրականագիտության, արվեստի, ժող. տնտեսություն, բժշկության և կենսաբանության վերաբերյալ
Թողարկման պատ.՝Մ. Բաբայան. - Երևան, 1976. -թ. 2. -11 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն