Современные воззрения на резус-конфликтную беременность и ее влияние на печень беременных / Ժամանակակից հայեցակետեր ռեզուս-կոնֆլիկտով ընթացող հղիությանը և նրա ազդեցությունը հղիների լյարդի վրա - Երիցյան, Ռուզաննա Գեղամի / Yericyan Ruzanna (ՀՀ ԱՆ Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 1999)
Актуальной проблемой современного акушерства является разработка мер по снижению акушерской патологии и перинатальной смертности / Վերջին տասնամյակում բժշկության և կենսաբանության մեջ իր ուրույն տեղն է գրավել իմունոհեմատոլոգիան
ԺԴ.00.01 «Մանկաբարձություն և գինեկոլոգիա» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1999 ; Ատենախոսության թեման հաստատված է՝ Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանի գիտահետազոտական կենտրոնի գիտա-կոորդինացիոն խորհրդի նիստում ; Գիտական ղեկավար՝ Կ. Բ. Ակունց ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Ա. Աբրահամյան, Կ. Խ. Թադևոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԱՆ ակադեմիկոս Ս. Խ. Ավդալբեկյանի անվան առողջապահության ազգային ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences