Исследование одного класса дифференциальных уравнений в обобщенных пространствах Соболева / Սոբոլևի ընդհանրացված տարածություններում մի դասի դիֆերենցիալ հավասարումների հետազոտում - Մարգարյան, Տիգրան Վաչագանի / Margaryan Tigran (Երևանի պետական համալսարան, 2008)
Известно какую роль играют априорные оценки теории дифференциальных уравнений с частными производными / Սույն ատենախոսությունում ուսումնասիրվել են Սոբոլևի ընդհանրացված տարածությունների որոշակի հատկություններ
Ա.01.02 «Դիֆերենցիալ հավասարումներ» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ-ռուսական (Սլավոնական) պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Գ. Ղազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Գ. Արաբաջյան, Գ. Ս. Հակոբյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Տուրինի Համալսարան, Իտալիա ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics