Նոր գրքեր պատանիներին: Ինֆորմացիոն ցանկ= Новые книги юным - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարանի տեղեկատու ինֆորմացիոն մատենագիտության բաժին, 1991)
Պատանիների համար նախատեսված՝ նոր գրականության ցանկ
Թողարկման պատ.՝ Վ. Մանուկյան.- Երևան, 1991.-թ.1.-Հունվար.-էջ 14; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն