Գյուղատնտեսության վերաբերյալ նոր գյուտերի հեղինակային վկայագրություններ ու պատենտներ= Библиографический список новых авторских свидетельств и патентов на изобретения по сельскому хозяйству. Бюлетень новых авторских свидетельств и патентов на изобретения: 1971, № 1,2,3 - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի տեխնիկական հատուկ տիպի գրականության բաժին, 1971)
Նոր գյուտերի հեղինակային վկայագրություններ և պատենաներ գյուղատնտեսության վերաբերյալ
Կազմ.՝ Մ.Ա. Աբգարյան, Ա.Բ. Շիրբակյան, Ն.Տ. Ավետյան. - Երևան, 1971. - № 1,2,3 ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն