Դանիել Վարուժան: Ծննդյան 100-ամյակը: (Մեթոդական հանձնարական գրադարանավարների համար) - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն; Ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1984)
Դանիել Վարուժանի և նրա ստեղծագործությունների ու նրա մասին նյութերի վերաբերյալ, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Բարսեղյան ; Խմբ.՝ Վ. Գաբրիելյան. - Երևան, 1984. - 68 էջ: նկ. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն