Հիշարժան տարեթվեր 2013 - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2012)
Անդրադարձ 2013 թվականի հոբելյանական տարելիցներին
Կազմ.՝ Գայանե Կարապետյան ; Խմբ.՝ Ռաֆիկ Ղազարյան. - Երևան: «Գիրք» հրատ., 2012. - 92 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն