Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ) = Новые книги: Техника: Информационный указатель - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական գրականության բաժին, 1976)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրքերի ցանկ
Сост.: В.Л. Геворкян, Н.Т. Аветян. - Ереван, 1976. - № 1.-32 с. ; 20 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն