Նոր գրքեր: Հայաստան: Ինֆորմացիոն ցանկ= Новые книги: Арменика: Информационный указатель - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիոն- մատենագիտական բաժին, 1975)
Նոր գրքերի ցանկ՝ Հայաստանի, հայ ժողովրդի պատմության, բնության, աշխարհագրության, հասարակական-քաղաքական կյանքի, հայ լեզվաբանության, գրականագիտության, արվեստի, ժող.տնտեսություն, բժշկության, կենսաբանության վերաբերյալ
Թողարկման պատ.՝ Մ. Բաբայան. -Երևան, 1975. -թ.10. -16 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն