Հայ-թուրքմենական գրական կապեր1944-1982=Армяно-туркменские литературные связи : 1944-1982 : Մատենագիտական ցանկ - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1983)
Մատենագիտական ցանկ հայ-թուրքմենական գրական կապերի վերաբերյալ
Կազմ.՝ Պ. Ս. Գալստյան, Ի. Ս. Սիմոնյան ; Խմբ.՝ Ի.Ս. Սիմոնյան.-Երևան, 1983.- 72 էջ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն