Հագուստը որպես նշանային համակարգ հայ և բրիտանական լեզվամշակույթներում / Clothes as a sign system in Armenian and British linguocultures - Մուսեյան, Ռուզան Լևոնի / Museyan Ruzan (Վ. Բրյուսովի անվան պետական համալսարան, 2022)
XX դարի երկրորդ վերջին և XXI դարի սկզբին գիտական միտքն առավել կարևորում է միջգիտակարգային ուսումնասիրությունները՝ խարսխված տարբեր գիտակարգերի փոխկապակցվածության վրա / Настоящая диссертация посвящена изучению одежды как знаковой системы в армянской британской лингвокультурах / The present dissertation is devoted to the study ofclothing as a sign system in Armenian and British linguocultures
Ժ.02.02 «Ընդհանուր և համեմատական լեզվաբանություն» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2022 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Վ. Բրյուսովի անվան պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Վ. Եղիազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Ռ. Հովհաննիսյան, Ք. Մ. Հարությունյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics