Գովազդի արդյունավետությունը կազմակերպություններում (Հայաստանի Հանրապետության նյութերով) / Advertisement efficiency in organizations (based on materials of the Republic of Armenia) - Գերմանյան, Վահրամ Աշոտի / Germanyan Vahram (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2014)
Հետազոտության հիմնական նպատակն է՝ մշակել ՀՀ-ում գովազդային գործունեության կազմակերպման և ծավալման արդյունավետ մոդել, ինչպես նաև մշակել և բացահայտել գովազդի հաղորդակցական արդյունավետության գնահատման սանդղակը / Основная цель исследования - разработать эффективную модель организации и развертывания рекламной деятельности, a также разработать и выявить шкалу оценки коммуникативной эффективности рекламы / The main objective of the research is to develop an efficient model of advertisement organization and implementation, as well as develop and identify a scale for assessing advertisement communicative efficiency
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ պետական կառավարման ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար՝ Յ. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Ի. Վարդանյան, Մ. Խ. Չոբանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics