Կորպորատիվ հաճախորդների վարկավորման արդի գերակայությունները ՀՀ առևտրային բանկերում / Modern priorities of corporate clients lending in the RA commercial banks - Գյուրջյան, Սարգիս Սամվելի / Gyurjyan Sargis (Հայ-ռուսական (Սլավոնական) hամալսարան, 2017)
Կորպորատիվ հաճախորդների վարկավորումը շուկայական տնտեսության զարգացման ժամանակակից պայմաններում դիտարկվում է որպես ՀՀ առևտրային բանկերի գործունեության առանցքային ուղղություններից մեկը, և պատահական չէ, որ վերջին տարիներին նկատվում է բանկերի կողմից կորպորատիվ վարկերի բազմատեսակացման բարձր աստիճան / Кредитование корпоративных клиентов в современных условиях развития рыночной экономики рассматривается как одно из ключевых направлений деятельности коммерческих банков РА, и не случайно, что в последние годы заметна высокая степень диверсификации корпоративных кредитов со стороны банков / Lending to corporate customers in the current conditions of the development of a market economy is seen as one of the key activities for commercial banks of the Republic of Armenia, and it is no coincidence that in recent years there has been a high degree of diversification of corporate loans by banks
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի «Գլաձոր» համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Բոստանջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Հակոբյան, Հ. Հ. Հանիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Ատենախոսություն՝ 130 էջ, սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics