Լճակային ձկնաբուծության զարգացման հիմնախնդիրները և դրանց լուծման ուղիները Հայաստանի Հանրապետությունում / The problems of the development of pond fish farming and the ways of their solution in the Republic of Armenia - Գրիգորյան, Նելլի Կորյունի / Grigoryan Nelli (Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2013)
Ատենախոսությունը նվիրված է լճակային ձկնաբուծության զարգացման խնդիրներին և դրանց լուծման ու արդյունավետության բարձրացման ուղիներին / Основной целью исследования является анализ современного состояния прудового рыбоводства, перспектив его развития, выявление проблем управления отрасли на всех уровнях, с учетом мирового опыта разработка обоснованных предложений для их решения / The thesis paper is devoted to the problems of the development of the pond fish farming and the ways of their solution and raise of efficiency
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Վ. Դավթյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ս. Ավետիսյան, Լ. Լ. Հակոբյան ; Առաջատար ազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 31 էջ։