Մսաձկնային հումքից կիսապատրաստվածքների տեխնոլոգիայի կատարելագործում / Improvement of the technology of semi-finished products processingfrom raw material - Աղաբաբյան, Արփինե Մնացականի / Aghababyan Arpine (Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2014)
Ձկան մսի և մսաձկնային մթերքների սննդային արժեքը որոշվում է կենսաբանորեն լիարժեք և հեշտ յուրացվող սպիտակուցների պարունակությամբ / Пищевая ценность мяса, рыбы мясо-рыбных продуктов определяется содержанием биологически полноценных и легко усвояемых белков / The food value of meat, fish and meat-fish products is defined by the content of full value and easy albumenassimillation
Ե.18.02 «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Ա. Բեգլարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ռ. Բեգլարյան, Լ. Ա. Գուլքանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology