Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ)= Новые книги: Техника - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարանի տեղեկատու-ինֆորմացիոն մատենագիտության բաժին, 1990)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Сост.: Н.Т. Аветян.- Ереван, 1990.- №11-12. -Ноябрь-Декабрь .-14 c. ; 21 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն