ՍՍՀՄ քաղաքացիների սահմանադրական իրավունքները և պարտականությունները : Գրականության հանձնարարական ցանկ - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի երկրագիտական և հանձնարարական մատենագիտության բաժին, 1985)
Գրականության հանձնարարական ցանկ՝ քաղաքացիների սահմանադրական իրավունքների և պարտականությունների վերաբերյալ
Կազմ.՝ Ս. Ղարիբյան; Խմբ. և առաջաբ.՝ Ժ. Ջահանգիրյան.-Երևան, 1985.-64 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն