Նոր գրքեր: Տեղեկատվական ցանկ 2016 - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2017)
Հայաստանի ազգային գրադարան մուտք գործած նոր գրքերի ցանկ՝ գիտության տարբեր բնագավառների վերաբերյալ
Կազմ.՝ Աստղիկ Մինասյան. -Երևան, 2017.-552 էջ:
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն