Նոր գրքեր: Տեղեկատվական ցանկ 2013: Երկրորդ կիսամյակ - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2014)
Գիտության տարբեր բնագավառների վերաբերյալ Հայաստանի ազգային գրադարան մուտք գործած նոր գրքերի ցանկ
Երևան, 2014.-164 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն