Բրիգադային աբոնեմենտ: Մեթոդական հանձնարարականներ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1988)
Աշխատանքային կոլեկտիվների ոչ ստացիոնար գրադարանային սպասարկման նոր ձևի՝ բրիգադային աբոնեմենտի մասին
Կազմ.՝ Լ. Մութաֆյան; Խմբ.՝ Լ. Դանիելյան. - Երևան, 1988. - 8 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն