Նոր գրականություն ՀՍՍՀ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ : Մատենագիտական ինֆորմացիա: Գրականության ընթացիկ տեղեկատու =Новая литература о культуре и искусстве Арм. ССР. Библиографическая информация - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1990)
ՀՍՍՀ կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Աբգարյան, Ն. Մոսինյան ; Թողարկման պատ.՝ Ա. Աբգարյան.- Երևան, 1990. - թ.12. -Դեկտեմբերի 1-31. -34 էջ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն