Архитектурные факторы развития туристических центров обслуживания региона Семнан в Иране / Զբոսաշրջության սպասարկող կենտրոնների ճարտարապետական գործոնների զարգացումն Իրանի Սեմնան տարածաշրջանում / Archittural development factores of tourism service centers of Semnan region In Iran - Ֆատեհ, Ղազալ / Fateh Ghazal (Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարան, 2013)
Туризм является относительно сложной областью деятельности, затрагивающей определенные слон общества и экономические сферы / Զբոսաշրջությունը համարվում է աշխարհի երկրորդ ամենամեծ, տարաբնույթ ծառայություններ մատուցող արդյունաբերություն / Tourism industry is considered as the second biggest and the most diverse industry in the world
ԺԸ.00.01 «Ճարտարապետություն» մասնագիտությամբ ճարտարապետության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ արվեստի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Դ. Գ. Քերթմենջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Կ. Դոլուխանյան, Ս. Բ. Օհանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ քաղաքաշինության նախարարության «Ճարտարապետության ազգային թանգարան-ինստիտուտ» ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Ճարտարապետություն / Architecture