Публицистика М. А. Булгакова / Մ. Բուլգակովի հրապարակախոսությունը - Ավագյան, Մարիա Էդուարդի / Avagyan Maria (Երևանի պետական համալսարան, 2005)
Русско-армянские литературные связи имеют богатую давнюю историю / Մ. Ա. Բուլգակովի անունը մեծ հետաքրքրություն է ներկայացնում ոչ միայն գրականության ասպարեզում, այլև հրապարակախոսության
ժ.01.Об «Ժուռնալիստիկա» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2005 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Մ. Կիրակոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Պ. Գրիգորյան, L. Հ. Կարապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Խ. Աբովյանի հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 30 էջ։
Keywords: Ժուռնալիստիկա / Journalism