Լ-ամինաթթվային օքսիդազի ինդուկցիան Candida guilliermondii ВКМ Y-42 խմորասնկերի մոտ - Սաֆարյան, Հասմիկ Սերյոժայի / Safaryan Hasmik (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2007)
Խմորասնկերը հարմար օբյեկտներ են կենսաքիմիական հետազոտությունների համար, որոնք հնարավորություն են տվել բացահայտել բազմաթիվ կենսաքիմիական օրինաչափություններ / Работа посвящена изучению индукции L-аминокислотной оксидазы дрожжей Candida guillicrmondii ВКМ Y-42 при выращивании на питательных средах, содержащих различные источники азота, главным образом трудноусвояемые аминокислоты, особенно лизин
Գ.00.04 «Կենսաքիմիա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ե. Գ. Բաղդասարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Պ. Հովհաննիսյան, L. Ս. Մարկոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology