Разработка применение перспективных методов микробиологического катализа для получения физиологически активных соединений / Մանրէաբանական կատալիզի հեռանկարային մեթոդների մշակումը և օգտագործումը ֆիզիոլոգիապես ակտիվ միացությունների ստացման համար - Աբելյան, Վարուժան Հմայակի / Abelyan Varuzhan (ՀՀ ԳԱԱ մանրէաբանության ինստիտուտ, 1995)
Проблемы биокатализа и соединений биотранорормации органиче приобретают ведущее значение для современной биотехнологии смежных отраслей науки / Ներկսյումս օրգանական միացությունների կենսափոխարկումը առաջատար նշանակություն է ձեռք բերում կենսատեխնոլոգիայի և գիտության հարակից բնագավառների համար
Գ.00.14 «Կենսատեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1995 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մանրէաբանության ինստիտուտում ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Կ. Գ. Կարագյոզյան, Ա. Ա. Շահինյան, Ռ. Գ. Մելիք-Օհանջանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Հայբիոտեխնոլոգիա» գիտաարտադրական կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 60 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology