Ճնշումային հիդրոտեխնիկական թունելներում խորքային ցեմենտման պարամետրերի որոշումը - Սուքիասյան, Կարեն Սերգեյի / Suqiasyan Karen (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարան, 2003)
Աշխատանքում լուծվել են ճնշումային հիդրոտեխնիկական թունելներում փորվածքի շրջակա ապարների առաձգական բնութագրիչների որոշման տեսական խնդիրներ / Диссертация посвящена некоторым строительным особенностям гидротехнических туннелей, сооружаемых в скальных породах
Ե.23.02 «Քաղաքացիական, արդյունաբերական, հիդրոտեխնիկական, տրանսպորտային և ստորգետնյա շինարարություն» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2003 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Մ. Պետրոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ․ Ա. Համբարձումյան, Ա․ Ա․ Սանահյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Հայսեյսմշին և ԿՊԳՀԻ» ՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology