Գազել ընտանիքի միկրոավտոբուսների կուրսային կայունության բարելավումը - Մարգարյան, Վլադիմիր Էմիլի / Margaryan Vladimir (Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, 2008)
Ճանապարհափողոցային ցանցում վերջին 10-15 տարիներին երթևեկության ինտենսիվության շեշտակի աճը ավելի խիստ պահանջներ է ներկայացնում ավտոմոբիլների անվտանգ շահագործում ապահովող համակարգերին / Целью диссертационной работы является соблюдение курсовой устойчивости движения автомобиля, способом совершенствования методики оценки технического состояния рулевого управления и повышения его эксплуатационной надежности
Ե.05.01 «Ավտոմեքենաներ և տրակտորներ» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի կողմից ; Գիտական ղեկավար՝ Ն. Ա. Բազիկյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Ա. Սարգսյան, Օ. Ս. Մուրադյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանի տրանսպորտային համակարգերի դեպարտամենտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology