Состояние опорных зубов под несъемными конструкциями / Հենակետային ատամների վիճակը անշարժ կոնստրուկցիաների ժամանակ / Condition of the supportive teeth under the non-removable construction - Մարգարյան, Տաթևիկ Կարենի / Markaryan Tatevik (Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2014)
Повышение качества ортопедического лечения на основании функциональных возможностей опорно-удерживающего аппарата зубов является одной из первостепенных задач стоматологии / Ներկայումս օրթոպեդիկ օգնության ցուցաբերման նպատակով կիրառվում է մետաղակերամիկական պրոթեզավորումը, ինչն ավելի է համապատասխանում էսթետիկական պահանջներին / At present with the aim to provide orthopedic assistance the metal-ceramic prosthetics, which better meet the esthetic demands are widely used
ԺԴ.00.12 «Ստոմատոլոգիա» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Գ. Տատինցյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Կ. Վ. Լալայան, Գ. Վ. Հակոբյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Արմենիա» հանրապետական ԲԿ ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences